Uutiset

2014

Kymmenes Tihisen tapaaminen 
Vietettiin 19.7.2014. vaihtelevassa mutta lämpimässä säässä. 
Ohjelmassa oli ukkosta ja rakeita sekä Vilho Rohkimaisen esitys ”Karjalanmatkalaiset eivät ennättäneet mukaan mutta matka oli kuulemma ollut onnistunut ja antoisa.

Samaan aikaan kokoontuivat Tuusniemellä Kuopion seudun Holopaiset. Sukuviestin voi ladata täältä. Tutustu myös kotisivuihinsa.

Ohi on!

Tapaamista suosi kesän paras keli näillä nurkilla. Paikalla kävi lauantain aikana kuutisenkymmentä henkeä.

Toivottavasti kaikki viihtyivät. Seuraavan kokoontumisen aikataulukin päätettiin jo ja se on 20.7.2013. Sinne odotamme entistä enemmän väkeä ja uusia kasvoja.

Tapaaminen 2012. Ohjelmaa.

Tarkennusta tapaamisen ohjelmaan:
Aloitamme puoliltapäivin luvassa kahvit sekä ruokailu. Illan mittaan kuulemme varmaan raporttia karjalankävijöiltä joita ilmestynee paikalle.
Mahdollisesti luvassa Petanque -maaottelu Kärsämäki - Tyrnävä. Grilli kuumana koko illan.
Vapaata seurustelua.

Kesän 2012 tapaaminen

Pidetään matkasta huolimatta. Ajankohta on heti matkan jälkeinen viikonloppu l. lauantaina 28.7. ohjelmassa vapaata seurustelua ja mahdollisesti matkamiesten raporttia.

Matka

Heikin organisoima Karjalanmatka 19-22.7. 2012 lähestyy hyvää vauhtia.

2011

Tapaaminen 23.-24. heinäkuuta.
Pidettiin hellesäässä ukkosen säestyksellä. Paikalla yli viisikymmentä "Tihisläistä". Aika kului syödessä ja kahvitellessa, uidessa ja pallopelejä pelaten. tarkempaa raporttia tulossa. Tapahtumasta voi laittaa risuja ja ruusuja keskustelualueella.

Tapaaminen 2010

Vuoden 2010 tapaaminen pidettiin poikkeuksellisesti jo 12.-13. kesäkuuta. 

Kuvia tapahtumasta.

Tapaaminen 2009

Vuoden 2009 tapaaminen pidettiin siis Ängeslevän Ylipäässä. Kellään ei tuntunut olevan mitään sitä vastaan että tapaamiset  pidetään siellä jatkossakin ja päivämääräkin 12.6. 2010 päätettiin alustavasti jotta ei jäisi tällä kertaa viime tinkaan.
Tilaisuuden ohjelma koostui nimikyltin naulaamisesta, ruokailusta ja vapaasta seurustelusta. Kuulumisia vaihdettiin ja pelatiin krokettia sekä petanqueta .Paikalla kävi kuusikymmentäyksi vierasta ja kaksi koiraa. 

Tapaaminen 2009

Vuoden 2009 tapaaminen järjestetään kotiseututalon  asemesta Tyrnävän Ängeslevän Ylipäässä vanhassa Ylitihisen? talossa la 18.- su 19.7. Paikkaa on viime vuosina kunnostettu ja nyt se alkaa olla siinä kunnossa että siellä voi jo kokoontua. Aikataulusta on jo aiemmin ollut puhetta mutta varmistus on ikävä kyllä sairaustapauksen johdosta jäänyt näinkin myöhään. Kaikki eivät ehkä välttämättä lyhyen varoitusajan vuoksi pääse tulemaan mutta tapaaminen pidetään sillä porukalla joka paikalle ilmestyy. Jatkossa tapaamiset järjestetään näillä näkymin edelleen Ylipäässä ja aikataulukin voidaan lyödä lukkoon jo tässä tapaamisessa.

Tapaaminen

Tapaaminen pidettiin taas lauantaina leppoisan sään vallitessa kotiseututalolla. Paikalle saapui vieraskirjan mukaan reilut viisikymmentä "Tihisläistä" eri puolilta Suomea Rovaniemeltä Karkkilaan.

Vaikka tilaisuudessa ei erikseen mitään ohjelmaa olekaan mainittu niin aina jotain mukavaa näyttää ilmaantuvan. Tänä vuonna yllätysnumero oli Anitan hieno lauluesitys. Tämän jälkeen Ville kertoi mielenkiintoisia tarinoita Keeterin historiasta. Myöhemmin illalla kuultiin vielä Villen runonlausuntaa.

Kotiseututalon pihapiiriin oli taas ilmestynut uutta nähtävää. pihalle oli rakennettu turpasmökki ja talon eteen pystytetty hevospuomi.

Keitot syötiin ja kahvit juotiin. Sovittiin tapaamisesta ensi vuonna ja silloin mahdollisesti Ylipäässä. Täällä kuitenkin kuvia 2008 tapaamisesta.

Tapaaminen 2008

Kotiseututalo on taas varattu kesäksi. Tarkempi aika on 19.-20. heinäkuuta 2008 ja paikalle voi tulla heti puolenpäivän jälkeen lauantaina. Asiasta on pyritty tiedottamaan  mutta ne jotka tällä sivulla sattuvat pistäymään voivat toki laittaa vielä tiedon kiertämään.

Tilaisuus noudattaa entistä kaavaa. Turhia virallisuuksia vältetään , ohjelmaa saa esittää, kahvit ja ruoka tarjotaan ja kolehti kerätään. Talolla on yöpymismahdollisuus askeettisissa mutta nostalgisissa oloissa.

Seuraava tapaaminen voidaankin jo mahdollisesti pitää Ylipäässä. Ylitihisen taloa on jo sen verran remontoitu että sinne mahtuu juhlimaan. Asiasta lisää tapaamisessa.


Tapaaminen 2007

14.-15.7.2007 kokoonnuttiin taas Tihiselle l. Tyrnävän kotiseututalolle. Paikalla oli viitisenkymmentä henkeä. Päivä meni rupatellessa, mölkkyä pelaten ja saunoen. Esko ,Ritva ja Pasi keittelivät makkarasopan ja kahvit. Ohjelmassa oli mm. Villen ja Margitin kuvaelma laukkurin käynnistä Tihisen talossa. Tilaisuus saatiin pitää kohtuullisissa olosuhteissa, lauantai oli sateinen mutta lämmin ja sunnuntaina paistoi jo aurinko. 

Alan kohta varaamaan taloa ensi kesäksi, onko toiveita päivämäärästä.

Lisäsin myös valokuvia tämän vuoden tapaamisesta.


PICT2271

Valokuvia

Lisäsin muutamia valokuvia tuonne galleriaosastolle.

Sivusto oli hetken aikaa poissa näkyvilta Oulun Puhelimen huoltotöiden vuoksi mutta nyt ollaan taas esillä.

Kommentit

Lisäsin tänne uutisosastolle kommenttimahdollisuuden l. tuota "Comment"-linkkiä klikkaamalla pääset naputtelemaan viestin. Viesti tulee kaikkien näkyville.

Annoin Artolle vähän aikaa sitten hommaksi laittaa viestiä tapaamisesta eteenpäin ja tänään tulikin jo paluupostissa viestiä Hilkalta ja Seijalta, samalla sain sieltä talteen osoitteita yhteydenpitoa varten.

Päivämäärä varmistui

Olen varannut kotiseututalon 14.-15. heinäkuuta 2007

Testausta

Edelleen testaan sivuja. Nämä alkavat olla siinä kunnossa että voidaan siirtää nettiin ihmisten saataville. Tai itseasiassa nämä jo ovat mutta osoitetta ei ole annettu vielä kellekään.

Viikko sitten kävimme Ylipäässä putsaamassa vanhaa kotitaloa. Pahimmat töryt on saatu jo pois.